Wie ben ik

Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Eli te Winkel en ik help bewuste ondernemers om met hun website en online marketing hun missie tot bloei te laten komen. Tenslotte kun je je missie pas vervullen wanneer je er andere mensen mee bereikt.

Ik denk dat we in de maatschappij en in de wereld nog veel problemen te verhelpen hebben. Ik geloof dat het de bewuste ondernemers zijn die de drijvende kracht zijn achter het vinden van de deze oplossingen.

Portret Eli te Winkel

Bewuste ondernemer

lk zie mijzelf als bewuste ondernemer. Daarom wil ik juist bewuste ondernemers helpen.

Een bewuste ondernemer is voor mij iemand die bewust gekozen heeft voor het ondernemerschap als middel om bij te dragen aan een betere wereld. Iemand die zich inzet voor mens en/of natuur. Daar is zoveel in nodig dat ik niet kan, daarom ondersteun ik jou daarin. Zodat we samen voor een betere wereld kunnen zorgen.

Van ICT naar communicatie

In begin jaren '90 ben ik begonnen in de ICT. Eerst als ontwikkelaar, maar gaandeweg werkte ik steeds meer in projecten die gericht waren op communicatie. Dan bedoel ik niet de telecom, maar de marketingkant van communicatie. In mijn contact met communicatiemedewerkers en ontwerpers kwam ik erachter dat ik gevoel had voor communicatie.

Door steeds grotere projecten te doen, ontwikkelde ik ook mijn talent om overzicht te houden en elk onderdeel in het geheel te kunnen zien. Dit vond ik leuk om te doen, maar er ging ook iets knagen. Ik zat als consultant en later als projectleider vooral bij grote bedrijven. Hierbij ging het vooral over bedragen en veel te weinig over mensen. Ik had het gevoel dat ik niets iets waardevols bijdroeg.

In 2012 heb ik dit de rug toegekeerd en ben ik voor mezelf begonnen. Een tijdje alleen gericht op het helpen van particulieren. Toch raakte ik in contact met mede-ondernemers steeds meer gecharmeerd van het ondernemende type mensen. Daarom dat ik mij met web4effect specifiek richt op zelfstandige of kleine ondernemers. Waar de ondernemer zelf vanuit passie en drive om bij te dragen de spil is.