Bij web4effect kun je terecht voor je (nieuwe) website. Van eenvoudige website met een pagina (one-pager) tot complete website met webshop en online leeromgeving.

Complete dienstverlening

Of je nu al een bestaande website hebt die je wil vervangen of je wil je volledig nieuwe website laten maken, je kunt bij web4effect terecht voor complete dienstverlening voor je website. Dat omvat natuurlijk ontwerp, bouw en onderhoud van je website en is uit te breiden met logo- en/of huisstijlontwerp, marketing automatisering en backoffice automatisering.

Ontwerp van je website

Bij het ontwerp van je website kijken we naar wat je met je website wil bereiken, wie je doelgroep is en natuurlijk wat je eigen wensen zijn qua ontwerp. Een website moet passend zijn voor zijn doel, maar mag meteen ook iets zijn om trots op te zijn. Een goede website stuur je immers met plezier mensen naartoe, wat goed is voor het krijgen van meer klanten.

Bij het ontwerp en de keuzes daarvoor zal ik je ten alle tijden voorzien van eerlijk en onderbouwd advies. Advies gebaseerd op best practices en de psychologie van websites.

Gebouwd op standaarden

Elke website van web4effect is gebouwd op standaarden, zodat het makkelijk te onderhouden is, zowel technisch als inhoudelijk. Elke website wordt gebouwd in WordPress met de beste toevoegingen voor o.a. SEO (search engine optimization), formulieren en het maken en wijzigen van pagina's. Ook als je kiest voor bijvoorbeeld een website, online cursusomgeving of agenda op je website gebruik ik de beste software die er op dit moment op de markt is.

Doordat ik werk met professionele en goed onderhouden standaard uitbreidingen is en blijft elke website betrouwbaar functioneren voor de kleinste investering. Het maakt je ook minder afhankelijk van mij, omdat er veel website bouwers zijn die dat kunnen onderhouden.

Zorgeloos onderhoud

Wanneer website "in de lucht" is, is er onderhoud nodig. Standaard neem ik het technisch onderhoud op me, zodat je zeker weet dat je website zo veilig en stabiel mogelijk is, en bijblijft met de laatste versies. Daarnaast kun je ervoor kiezen dat ik ook het onderhoud van de inhoud doe: het plaatsen en aanpassen van teksten en afbeeldingen.

Je website mag nooit een zorgenkindje worden. Het moet er zijn en het moet werken, zonder dat je wakker hoeft te liggen of de gegevens wel veilig zijn, je niet gehackt wordt en je website niet "omvalt". Die zorgen neem ik voor je weg.

Uitbreidingen

Behalve de standaard onderdelen van een website, kun je extra functionaliteit wensen of nodig hebben. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Webshop

Producten of diensten online aanbieden en verkopen met betaling via o.a. iDeal. Automatisch de bijbehorende factuur maken en meesturen.

Leeromgeving

Cursussen en trainingen aanbieden. Online toetsen, examens en werkstukken laten maken. Te verkopen in de webshop.

Agenda

Evenementen overzichtelijk tonen in verschillende formaten. Inschrijvingen accepteren en laten betalen. Automatisch tickets versturen.

En meer

Er is nog veel meer mogelijk. Staat jouw wens niet in dit lijstje, neem dan gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Automatisering

Je website staat niet op zichzelf en zou moeten samenwerken met je andere software. Daarom kijken we bij een website ook altijd naar welke processen en koppelingen er geautomatiseerd kunnen worden. Denk hierbij o.a. aan je nieuwsbrief, contacten, CRM, agenda, webinar software, etc.

Volgende stap

Wil je eens vrijblijvend praten over wat web4effect voor je kan betekenen en/of hoe je meer uit je website kunt halen. Neem dan gerust contact op.