Onze missie en visie

Onze missie is om ondernemers die het hun missie hebben gemaakt om mensen te helpen met hun geestelijke, lichamelijke of seksuele gezondheid te voorzien van de meest optimale website. Optimaal in marketing, optimaal in werk voor je uit handen nemen en optimaal voor je klant.

Onze visie is dat een goede website veel meer is dan een visitekaartje. Het is de basis onder je hele online en offline marketing, deel van je customer journey (klantreis) en integraal onderdeel van je automatisering. Pas door een website op die manier te zien en in te zetten op een voor de ondernemer geoptimaliseerde manier, maak je werkelijk gebruik van het potentieel van de huidige stand van techniek.

Ons team

Eli is begonnen met het maken van websites in de tijd dat internet (het wereldwijde web) nog iets nieuws was. Toentertijd nog als werknemer in een ICT bedrijf. Later kwam daar het ontwerpen van websites bij.

In 2012 heeft hij afscheid genomen van zijn laatste werkgever in de ICT en is hij zelfstandig verder gegaan als coach, therapeut, trainer en begeleider bij spirituele bijeenkomsten.

Vijf jaar later, in 2017, na inmiddels al tientallen websites gebouwd te hebben, heeft hij Web4effect opgericht. Zijn focus is blijven liggen op websites voor coaches, therapeuten en spirituele praktijken. De combinatie van de harde (technische) en zachte (communicatieve en spirituele) kanten is wat Eli bijzonder maakt.

Portret Eli te Winkel

Eli te Winkel

CEO, multitalent

Marnix Lamers

Coach / Trainer / Facilitator

Eli is iemand met wie ik graag werk. Hij is de eerste die ik ken in ruim 25 jaar contact met allerlei communicatie-mensen die zowel praktisch is, als creatief in beeld én woord, en die mijn ideeën en wensen echt goed aanvoelt. Hij verplaatst zich goed in de lezer/(beoogde) klant. Dat alles samen is een unieke combinatie.
Hij is proactief, legt erg goed uit, en is zeer betrouwbaar.
Dus ja ik gun meer ondernemers en organisaties Eli!

Esther ademt taal, al van jongs af aan. Het kon dan ook niet anders dan dat ze een taalstudie ging doen.

Na verschillende banen die met taal te maken hadden, zoals bijlesdocent en ondertitelvertaler, kwam ze er steeds meer achter waar ze echt blij van wordt: een tekst correct, begrijpelijk en prettig leesbaar maken.

Met de opkomst van zoekmachineoptimalisatie ontdekte ze dat ze ook talent had om een tekst te herschrijven om deze beter vindbaar te maken in Google.

Zeer ervaren in het corrigeren, redigeren en herschrijven van Nederlandse en Engelse teksten.

Esther Sanders

Esther Sanders

Teksttovenaar

Voor de versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een zelfstandig (ZZP) WordPress website bouwer. Ervaring met WordPress, WooCommerce en CSS is een must. Ervaring met o.a. Beaver Builder en Gravity Forms is een pre.

We bieden je een veel vrijheid en flexibiliteit in een gedreven informeel team.

Heb je interesse in een samenwerking, stuur dan een e-mail met je motivatie, je ervaring en een link naar je website en/of LinkedIn-profiel naar info@web4effect.nl. We reageren dan op korte termijn.

Vragen over deze vacature kun je stellen via hetzelfde e-mailadres.

users question

Jij?

WordPressWizard